Kako do nas

Automobilom (Long: 45.784966 – Lat: 15.909802) 

Ako dolazite u Zagreb iz smjera zapada (Ljubljana, Bregana, Krapina) krećite se Ljubljanskom avenijom u smjeru istoka (za S. Brod) a zatim Zagrebačkom avenijom do skretanja za Ulicu Hrvatskog sokola (sa desne strane će Vam biti KONZUM). Skrenite desno u ulicu Hrvatskog sokola i produžite ravno (preko raskrižja sa Horvačanskom ulicom) do ulaska na jezero ŠRC Jarun. Poslije naplatne kučice skrenite desno (obavezan pravac) i nastavite 300 metara kružno do Doma tehnike (na lijevoj strani) u kojem se nalazi Hrvatski DX klub i sajam ZRF-a (antenski stup sa antenama vidljivo sa ceste) ..

Ako dolazite u Zagreb iz smjera juga (Split, Rijeka, Karlovac) krećite se Jadranskom avenijom u smjeru sjevera (centar Zgb). Nakon dolaska do rotora skrenite na Jadranski most. Kada mostom pređete rijeku Savu skrenite lijevo u Selsku cestu. Vozite do prvog semafora, pa skrenite lijevo u Horvaćansku cestu. Horvaćanskom cestom vozite ravno do skretanja u desno u ulicu Hrvatskog sokola. Nastavite do ulaska u ŠRC Jarun. Poslije naplatne kučice skrenite desno (obavezan pravac) i nastavite 300 metara kružno do Doma tehnike (na lijevoj strani) u kojem se nalazi Hrvatski DX klub i sajam ZRF-a (antenski stup sa antenama vidljivo sa ceste) ..

Ako dolazite u Zagreb iz smjera istoka (Slavonski Brod, Varaždin) krećite se Slavonskom avenijom u smjeru zapada (Ljubljana) . Prelaskom podvožnjaka (blizu nebodera VJESNIK) nastavljate vožnju po Zagrebačkoj aveniji te se držite lijeve trake ceste te pratite skretanje za naselje VRBANI odnosno ŠRC JARUN (ispred vas lijevo biti će KONZUM). Skrenite na semaforu lijevo u ulicu Hrvatskog sokola i produžite ravno (preko raskrižja sa Horvačanskom ulicom) do ulaska na jezero Jarun. Poslije naplatne kučice skrenite desno (obavezan pravac) i nastavite 300 metara kružno do Doma tehnike (na lijevoj strani) u kojem se nalazi Hrvatski DX klub i sajam ZRF-a (antenski stup sa antenama vidljivo sa ceste) ..

Javnim prijevozom

AUTOBUS
Autobusna linija broj 113 vozi sa terminala Ljubljanica na liniji Ljubljanica – Jarun do RŠC Jarun.

TRAMVAJ

S terminala Borongaj prema RŠC Jarun vozi tramvaj na liniji broj 17 tramvajskom linijom Prečko – Borongaj. Izlazna postaja je „Jarun“ (stanica za Veliko jezero i Regatnu stazu) na Horvaćanskoj cesti.
S terminala Maksimir prema RŠC Jarun vozi tramvaj na liniji broj 5 tramvajskom linijom Prečko – Maksimir. Izlazna postaja je „Jarun“ (stanica za Veliko jezero i Regatnu stazu) na Horvaćanskoj cesti.
Ako se nalazite u centru grada na Trgu bana Josipa Jelačića za dolazak u RŠC Jarun koristite tramvajsku liniju broj 17 u smjeru zapada.
Ako se nalazite u blizini Autobusnog kolodvora za dolazak u RŠC Jarun koristite tramvajsku liniju broj 5 u smjeru zapada.
Ako se nalazite u blizini Željezničkog kolodvora za dolazak u RŠC Jarun koristite tramvajsku liniju broj 4 u smjeru zapada do izlazne postaje „Veslačka“, a nakon toga tramvajske linije 5 i 17 do izlazne postaje „Jarun“.

Parkirališta

RŠC Jarun posjeduje vlastito parkiralište unutar objekta. Prometuje se u jednom smjeru. Parkiralište se naplaćuje 10 kn (dnevna karta).