20. Zagreb Radio Fest 2018.

Ulaz vozila na Jarun

Zbog nove regulacije prometa kao i radi paralelnih događanja na Jarunu, izvještavamo Vas da će na ovogodišnjem Zagreb Radio Festu  biti otežan promet. U subotu je promet zatvoren od 06.00 do 14.00 sati, ali izlagači i sudionici na buvljaku će moći najkasnije do 8.30 sati vozilima doći do Doma tehnike, istovariti robu te premjestiti vozilo na osiguran parking nedaleko kod Doma veslača.

20. ZAGREB RADIO FEST – 8. i 9. 06. 2018.

Poštovani OM-s, dragi izlagači !

Ove godine obilježiti ćemo  20. godina  organiziranja i provođenja ZAGREB RADIO FEST-a. Veliki je to jubilej za sve nas i ponos što smo unatoč raznim poteškoćama uspjeli sajam organizirati toliki niz  godina i zadržati ga na visokoj razini. Veliku zahvalu za to  zaslužuju  radioamateri grada Zagreba koji su potpuno volonterski obavljali niz važnih poslova kako bi se sajam besprekorno organizirao.  Iz godine u godinu unosili smo novine, osvježenja, kako bi sajma bio imteresantan za sve posjetioce.
Vjerujemo da ćemo i  ovaj  jubilarni 20. ZAGREB RADIO FEST  kojeg  ćemo održati 08. i 09. Lipnja 2018. god. u Zagrebu u  Domu tehnike na jezeru Jarun, organizirati sa željom da okupimo sve dosadašnje izlagače i prikažemo tehničke novine u  području radioamaterizma. Ujedno to je prilika da radioamateri  pokažu  i svoja dostignuća kao i novine u načinu komuniciranja.
Kao i ranijih godina  ovu manifestaciju financijski će poduprijeti Gradski ured za šport i kulturu Grada Zgareba  a suorganizator će biti Hrvatski radioamaterski savez.
Zbog toga već danas rezervirajte ovaj termin za susret sa radioamaterima  iz naše  i susjednih zemalja.
Vjerujem da ćemo se opet okupiti u velikom broju i u svečarskom tonu provesti ugodne zajedničke trenutke na Vašem i našem  ZAGREB RADIO FEST-u.
Dobro došli na jubilarni 20. ZAGREB RADIO FEST!

9a2jyBoris Vrbanović, 9A2JY
Direktor Sajma

15. ZRF LOGO