Izložbeni Prostor

Poštovani izlagači!

Organizator ZRF-a Vam nudi mogućnost prezentiranja svojih proizvoda i usluga na službenim štandovima unutar šatora odnosno na natkrivenom prodajnom mjestu ispred Doma Tehnike.

IZLOŽBENI PROSTOR (ŠTAND) – unutar šatora

Namijenjen je prvenstveno prezentiranju nacionalnih radioamaterskih saveza i tvrtki koje zastupaju ino firme koje proizvode radioamaterske uređaje ili opremu. Također u ovom prostor mogu izlagati i ostale domaće i ino tvrtke. Izložbeni prostor jednoobrazno je uređen sa stolom, stolicama i staklenom vitrinom, a veličina prostora i opremljenost može se dogovoriti s organizatorom sajma uz prethodnu najavu.

PRODAJNI PROSTOR –  natkriveni dio ispred Doma Tehnike

Prodajni prostor je opremljen stolovima za prezentaciju i prodaju amaterske radijske opreme. Namijenjen je amaterima i tvrtkama koje žele prodati, mijenjati ili prezentirati amatersku radio opremu . Korištenje ovog prostora moguće je uz prethodnu najavu organizatoru sajma. Kotizacija je 70 kn za jedan stol.

Svoje prijave za sudjelovanjem kao i prijavu za izložbeno odnosno prodajno mjesto, molimo da obavezno dostavite najkasnije do 17.05.2019. putem web obrasca Prijava  ili e-mailom: zrf@zars.hr

Izlagači (u šatoru) koji žele izmjenu predloženog izložbenog prostora također moraju dostaviti svoj prijedlog uređenja izložbenog prostora do navedenog roka.