Prijava

Poštovani,

 

Zbog nove regulacije prometa kao i radi paralelnih događanja na Jarunu, izvještavamo Vas da će na ovogodišnjem Zagreb Radio Festu  biti otežan promet. U subotu je promet zatvoren od 06.00 do 14.00 sati, ali izlagači i sudionici na buvljaku će moći najkasnije do 8.30 sati vozilima doći do Doma tehnike, istovariti robu te premjestiti vozilo na osiguran parking nedaleko kod Doma veslača.

 

Poštovani izlagači!

Organizator ZRF-a Vam nudi mogućnost prezentiranja svojih proizvoda i usluga na službenim štandovima unutar šatora na Jarunu.

IZLOŽBENI PROSTOR (ŠTAND)

Sketch of the exhibition space

Namijenjen je prvenstveno prezentiranju nacionalnih radioamaterskih saveza i tvrtki koje zastupaju ino firme koje proizvode radioamaterske uređaje ili opremu. Također u ovom prostor mogu izlagati i ostale domaće i ino tvrtke. Izložbeni prostor jednoobrazno je uređen sa stolom, stolicama i staklenom vitrinom, a veličina prostora i opremljenost može se dogovoriti s organizatorom sajma.

PRODAJNI PROSTOR – STOL
Prodajni prostor je opremljen stolovima za prezentaciju i prodaju amaterske radijske opreme. Namijenjen je amaterima i tvrtkama koje žele prodati, mijenjati ili prezentirati amatersku radio opremu . Korištenje ovog prostora moguće je uz prethodnu najavu organizatoru sajma. Kotizacija je 70 kn za jedan stol.

 

Sketch of open sale space

Svoje prijave za sudjelovanjem s prijedlogom uređenje izložbenog prostora obavezno je dostaviti najkasnije do 11.05.2018. putem web obrasca ili e-mailom na: zrf@zars.hr odnosno putem telefaksa na broj: ++385 (0) 1 46 14 303 (FREE)